Pro Ecocoatings voor Duurzame Verf

ecocatings-duurzame-verf

Pro EcoCoatings is een Webshop met Duurzame Verf voor de schildersbranche en de consument.
U bent welkom op locatie in Den Haag!

online verf bestellen

Winkelmand

Duurzame Verf voor Schildersbranche en Consument

Er is veel veranderd in de wereld van de verf. En dat is maar goed ook. De zogenaamde ‘groene verf’ is tegenwoordig kwalitatief net zo goed of zelfs beter dan de volledig synthetische varianten. En omdat de verf langer meegaat is deze ook niet duurder. Duurzame verf is, zeker voor de consument, echter nog vaak lastig te bestellen. Wij gaan met veel plezier en enthousiasme hier verandering in aanbrengen.

Voor de consument is deze webshop bij uitstek een plek om ‘groene’ verf aan te schaffen. De fysieke plek waar wij gevestigd zijn is goed bereikbaar voor de bouwprofessionals die milieubewuste verf willen aanschaffen. Maar ook de consument kan daar ter plekke zich laten informeren over de door ons aangeboden producten. Naast duurzame verf willen wij ook duurzame behang en wandspecialist worden.

Onze filosofie is duurzaamheid in alle opzichten

Onze filosofie is dat we in een tijd leven waarin we voor grote uitdagingen staan als maatschappij. Onder andere op het gebied van duurzaamheid. Duurzaamheid wordt door ons niet alleen gezien als een product wat zo lang mogelijk mee moet gaan. Ook de milieu impact en kwaliteit van verf moet hoogwaardig zijn in onze optiek.

Breed Assortiment in Duurzame Verf

Het aanbod van duurzame verven is tegenwoordig breed en wordt steeds breder. Zowel oplosmiddelhoudend als watergedragen, sommige producten met een zeer hoog gehalte aan natuurlijke grondstoffen, andere met een lager percentage, maar allemaal merken die op hun manier bezig zijn met duurzaamheid!

ernst de nobel

Ernst de Nobel

Voor de oprichter van ProEcocoatings, Ernst de Nobel, was de keuze om een webshop te beginnen met duurzame verf een logisch gevolg van zijn werkzaamheden als duurzame schilder.

schilders duurzaam

SCHILDERSVANNU

De oprichter van ProEcocoatings is actief binnen het collectief SCHILDERSVANNU, een landelijk netwerk van duurzame schilders.

Publicaties

Artikel over Duurzame verf van Ecocoatings op Gogreenbuddy