kleurpallet groen 2021
kleurpallet lente
kleurpallet geel bruin 2021
verfpallet zomer

Kleur Kiezen

Wij hebben ons productaanbod zo gemaakt dat er voor elke ondergrond een product is. De meeste van onze verven kunnen in vrijwel alle kleuren geleverd worden. De verven met een zeer zuivere samenstelling kunnen slechts in een beperkt aantal kleuren geleverd worden, aangezien natuurlijke pigmenten een beperkter kleurenscala hebben dan niet-natuurlijke pigmenten.

Verven met een andere samenstelling kunnen in meer of alle kleuren geleverd worden. Naast de getoonde ‘eigen’ waaiers van de merken die wij voeren, kunnen wij voor veel verfsoorten de meeste kleuren uit andere waaiers, zoals b.v RAL en NCS, ook maken.

Verf in kleur bestellen
Voor het kiezen van een kleur kunt u de bij het product getoonde kleurstalen bekijken en uw gewenste kleurnummer uitkiezen.

Gewenste kleur niet gevonden?
Geef bij uw bestelling aan welke kleur u wenst. Dit kan in het veld bestelnotities dat u vindt bij het invullen van uw adres.

Komt u er niet uit? Neem dan even contact met ons op, dan helpen wij u verder. Er kan meer dan u denkt!

 

Let op : De getoonde kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke verfkleuren. In de winkel hebben we een groot assortiment aan kleurwaaiers (om in te zien)

online verf bestellen

Winkelwagen

GROENE VERF IN ALLE KLEUREN

ALLE KLEURKAARTEN

kleurpallet groen wit 2021
kleur inspiratie verf
kleur inspiratie groen roze