duurzaam perspectief

ECOCOATINGS: DUURZAAM IN PERSPECTIEF

Duurzaamheid in alle opzichten

Ecocoatings is een webshop en groothandel in duurzame verfproducten. Onze filosofie is dat we in een tijd leven waarin we voor grote uitdagingen staan als maatschappij. Onder andere op het gebied van duurzaamheid: een ‘duurzaam product’ wordt door ons dan ook niet alleen gezien als iets wat zo lang mogelijk mee moet gaan. Ook de milieu-impact en kwaliteit van de verf moet in onze optiek hoogwaardig zijn. Ons aanbod duurzame producten is daarom met de grootste zorg samengesteld.

Wij hebben ons productaanbod zo gemaakt dat er voor elke oplossing een product is!

Duurzaam betekent ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Naast het feit dat we biobased verven verkopen, denken we in alle vormen na over duurzaamheid en inclusief ondernemen. Zo werken we samen met Made in Moerwijk, en geven we mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans in ons bedrijf. Verder zijn we lid van Happy Planet Proffesionals, een MVO netwerk van kleinere bedrijven. Je kunt bij ons , als enige verfhandel in Nederland ook betalen met United, een circulaire munt die rondgaat in een netwerk van duurzame ondernemers (United Economy).

Klimaat neutraal ondernemen

Wij ondernemen klimaat neutraal, onze stroom is duurzaam opgewekt, wij rijden op groengas, het kleine stuk C02 footprint wordt gecompenseerd via het fair climate fund.

Naast verfadvies en verkoop, kun je altijd bij ons terecht voor een bak heerlijke fairtrade koffie.