Verf Schoonmaken zonder Troep

ecologische reiniger verf

Ecologische Reiniger / Ontvetter is het beste product voor het reinigen en ontvetten van schilderwerk voordat opnieuw geschilderd wordt. Natuurlijke oppervlak-actieve bestanddelen zorgen voor een verbeterde hechting en daardoor langere levensduur van de nieuwe verflaag. Ook ideaal voor de reguliere reiniging van kozijnen, gevel elementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue, fornuis/oven enz. Verwijdert ook nicotine aanslag.

handzeep biologisch

Ecologische Handzeep ECO100  is een beschermende handzeep, gemaakt van ecologische grondstoffen. De handzeep is niet alleen reinigend, maar ook verzorgend voor de handen. Handen inwrijven met ECO100 handzeep. Daarna afwassen met water.

Graffiti verwijderaar ecologisch

Ecologische Graffiti Verwijderaar is geformuleerd uit biologisch afbreekbare bestanddelen. Speciaal ontwikkeld om veilig, snel en ecologisch verantwoord graffiti te verwijderen van gesloten ondergronden.

Benat het te reinigen oppervlak met ECO100 Graffitiverwijderaar door innevelen of door middel van een benatte doek. Laat het product enige tijd inwerken, zodat de graffiti zacht wordt, oprimpelt of oplost. Eventueel ondersteunen met schuurspons. Hierna afnemen met schone doek of afspuiten met water (hogedruk).

Stuur gerust een e-mail naar ons als je meer hulp nodig hebt in het kiezen van de juiste verf. Wij helpen je graag verder!