impregneer biobased

Duurzame Keuze: Impregneer

Hout of steen impregeneren is soms een betere oplossing. Als we het over het impregneren van hout of steen hebben, hebben we het over een product wat diep in de ondergrond dringt. Oftewel er blijft geen dun laagje op het hout/steen liggen, zoals dat bij een ‘normale’ lakverf het geval is. Het voordeel hiervan is dat het product beter in de ondergrond dringt en daar zorgt dat het waterafstotend wordt.

Steen en hout impregneren

Er is impregneer voor steen en impregneer voor hout. We hebben een aantal volledig kleurloze producten voor het impregneren van stenen ondergronden. Die zie je dus na het aanbrengen helemaal niet, maar beschermen wel uitstekend je gevel. Ze zorgen ervoor dat het steen van de gevel weer waterafstotend wordt. Ook deze impregneer is helemaal van biobased/natuurlijke oorsprong.

Daarnaast hebben we een aantal producten die we voor je op ons kleurenmengsysteem op (bijna) elke kleur kunnen maken die jij hebt uitgekozen.

Dus als de mooie houtstructuur iets is wat je zoveel mogelijk naturel wil houden en ook nog eens ecologisch wil afwerken, is impregneren misschien wel de juiste keuze.

Neem maar eens een kijkje bij onze verschillende impregneer middelen

Duurzame houtverdeling

Stuur gerust een e-mail naar ons als je meer hulp nodig hebt in het kiezen van de juiste verf. Wij helpen je graag verder!