Partner: The Substitute

JANUARI 2021

the substitute

THE SUBSTITUTE: Ecocoatings is nu (al) lid!

Een mooi nieuw initiatief waar we ons graag aan verbinden. Duurzaamheid wordt vooral mooi als je het zo breed mogelijk omarmt. Wij zijn daarom aangesloten bij verschillende organisaties die zich inzetten voor verduurzaming. Niet alleen in de verfbranche maar ook op het gebied van circulaire economie en bouwen.  Wat The Substitute bijzonder maakt is dat zij zich richten op het interieur. En daar kunnen wij een waardevolle bijdrage aan leveren.

The Substitute staat voor het duurzame alternatief en helpt je keuzes te maken op het gebied van duurzaam verbouwen en interieur.

Alleen al in Europa wordt er ieder jaar 10,78 miljoen ton aan meubels weggegooid. 80-90% hiervan wordt verbrand of eindigt op de vuilnisbelt. Slechts 10% wordt gerecycled. Dit is zonde want zo gaan er heel veel waardevolle grondstoffen verloren!

The Substitute is hét platform voor het duurzame alternatief in interieur en verbouw. Samen vormen wij een community van duurzame merken, makers & professionals, zoals (interieur)architecten, ontwerpers en stylisten. Zij delen netwerk, kennis en marketing-power in een online community met offline events. Een enorme bron van informatie met als doel: 365 dagen per jaar overzicht, inspiratie & kennis bieden op het gebied van duurzaam wonen zodat iedereen gemakkelijk duurzame keuzes kan maken in en om het huis.