inkoopactie duurzame verf ecocoatings

INKOOPACTIE DUURZAME VERF

VOORAANKONDIGING | INNOVATIEMARKT | WOONWIJZERWINKEL

Heeft uw woning binnenkort weer een verse laag verf nodig? Kies dan voor duurzame verf! Duurzame verf bestaat uit natuurlijke grondstoffen, wat beter is voor uw gezondheid en voor het milieu. Dus de vraag is: waarom zou u niet voor duurzame verf kiezen?

Ecocoatings actie tijdens de Innovatiemarkt

Op de laatste WoonWijzerWinkel themadag van 2019, maak je kennis met de laatste innovaties op duurzaamheidsgebied. Koplopers uit de markt presenteren tijdens de themadag hun innovatieve producten. Van waterbesparing tot zonnepanelen, alles komt hier voorbij.

Samen met Ecocoatings, partner van de WoonWijzerWinkel, wordt tijdens de gratis Innovatiemarkt een inkoopactie duurzame verf gelanceerd. In de inkoopactie bieden we twee verschillende duurzame verfsoorten aan tegen een actieprijs: Rigo EVA en Keim Innostar.

En dat natuurlijk altijd met een snelle, persoonlijke service! Ecocoatings is aanwezig om al je vragen m.b.t duurzame verf te beantwoorden en je kan de verf op kleur uiteraard ook direct bestellen.

De WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel heeft een 2500m² grote showroom op RDM Rotterdam en is 6 dagen per week te bezoeken. Hier vindt je alle oplossingen om jouw huis te verduurzamen. Inspiratie genoeg! Laat je op 14 december informeren en inspireren tijdens de Innovatiemarkt bij de WoonWijzerWinkel!

PRAKTISCHE INFORMATIE

DATUM EN TIJD
Zaterdag 14 december 2019
09:00 – 13:00

LOCATIE
Directiekade 8
3089 JA Rotterdam

CONTACT
Ben je geïnteresseerd , neem dan even contact op
E: info@ecocoatings.nl
T: 085-8770159

inkoopactie duurzame verf