Nieuwjaarsdoelen

Bij het uitkijken naar het nieuwe jaar en alle uitdagingen die daar bij horen, ontkom je natuurlijk niet aan de zogenaamde doelen voor het nieuwe jaar.

Terugkijkend, hebben onder andere de @Happyplanetproffesionals meetings invloed op mij gehad over de dingen waarmee ik me wil bezig houden. Het afgelopen jaar hebben we uit een soort valse bescheidenheid (te)weinig laten zien waar we voor staan wat betreft duurzaamheid en social return / mvo. Terwijl we zeker stappen hebben gezet in deze richting.

Zo ligt er onder andere een mooie set zonnepanelen op het dak van de nieuwe bedrijfsruimte, waarmee we onze footprint met Ecocoatings nog verder omlaag brengen.

Daarnaast hebben we, in een toch onzekere tijd, ervoor gekozen om iemand een vast contract aan te bieden binnen het bedrijf. Het zijn zaken die prima passen binnen het motto, ‘be the change you want to see in the world’, zaken die onlosmakelijk met de intrinsieke waardes van Ecocoatings te maken hebben.

ecocoatings 2021

Nieuwjaarsdoelen stellen we eigenlijk niet

We blijven continue verbeteringen aanbrengen. Niet omdat we het beste jongetje van de klas willen zijn, maar omdat we een betere versie van onszelf willen laten zien. En nee, we zijn niet roomser dan de paus, en winnen geen duurzaamheidsawards, we doen gewoon waarvan wij vinden dat het nieuwe normaal zou moeten zijn.

Voor ons is dat ondernemen binnen de grenzen van de planeet

Dat heeft niets te maken met nieuwjaar doelen en of goedbedoelde voornemens. Maar alles met de juiste keuzes trachtten te maken. Zorgen dat er zoveel mogelijk geschilderd wordt met duurzame verf en een bijdrage leveren aan de circulaire economie zijn hier slechts een deel van.

We zijn dankbaar voor wat 2020 ons gebracht heeft, ondanks alle beperkingen.
En blijven met een open blik de samenwerking opzoeken met een ieder die de waarde daarvan inziet.

Wil je met ons meelopen?

Mail dan naar info@ecocoatings.nl

of bel met 085-877159.

Team Ecocoatings

AANMELDEN NIEUWSBRIEF