Schilder Benodigdheden Duurzaam

Onze non-paint producten betrekken wij bij een grote partij die dit zelf importeert. Alle stelen van de kwasten zijn gemaakt van fsc hout en meer dan dat valt er over de meeste non-paint producten die er zijn niet te zeggen vanuit een duurzaamheidsperspectief.

Vegan kwasten, gerecycled karton en andere gekkigheid

Of wacht, wellicht dit nog;
Een echte goede kwast wordt gemaakt van varkenshaar, slijt in en gaat naar je hand staan, toch?
Deels is dat waar, maar hoe vaak sta jij nou eigenlijk te schilderen? Dus dat naar de hand staan van die kwasten is vaak schromelijk overtrokken. En weet jij hoe die varkens in China behandeld worden? Wij wel. En daarom kiezen we in dit geval, bij uitzondering, voor een niet natuurlijk alternatief. Fabrikanten kunnen kunsthaar tegenwoordig zo ontzettend goed namaken dat dat dierenleed helemaal niet meer nodig is.

Ook voor de stroom van plastic emmers en inzet/strijk vaatjes hebben wij een goed alternatief in ons aanbod. Namelijk de van gerecycled karton gemaakte exemplaren. Geen single use plastics meer die niet gerecycled kunnen worden.

Verder kiezen wij voor onze schilder benodigdheden professionele kwaliteit. Omdat we zelf ook in het schildersvak zitten weten we wat wel en niet werkt. Zelf nog nooit nodig gehad, maar voor veel van onze klanten een uitkomst: de verf-rollergrip. Jawel.

Stuur gerust een e-mail naar ons als je meer hulp nodig hebt in het kiezen van de juiste verf. Wij helpen je graag verder!