Welke Muurverf moet ik Kiezen?

Wij verkopen alleen verf die duurzaam is. Behalve de gerecyclede Skyn muurverf, zijn al onze (muur)verven van herwinbare en natuurlijke oorsprong. Maar hoe moet jij nou kiezen? We snappen dat dat best lastig is en proberen je daarin zoveel mogelijk te ontzorgen door de keuze zo makkelijk mogelijk te maken voor je. Er zijn een aantal dingen die je misschien nog niet weet en die leggen we hier kort uit.

De vraag welke verf je moet gebruiken hangt samen met een aantal factoren o.a de ondergrond (b.v hout of steen, maar ook binnen of buiten) maar ook valt er een keuze te maken op duurzaamheid
Sommige merken kiezen ervoor hun producten te voorzien van een keurmerk. Zolang alle fabrikanten niet hetzelfde label hanteren is dat alleen moeilijk onderling te vergelijken. Er zijn ook fabrikanten die niet voor de (vaak) kostbare labels kiezen, maar door transparant te zijn over wat er in de producten zit zeker niet minder duurzaam zijn.

Op de pagina met het merken overzicht kun je per merk zien of, en zo ja welke labels zij hebben. Mocht je dan nog vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen, we helpen je dan graag verder.

Je weet nu uit welke grondstoffen de verf bestaat,en welke duurzaamheidslabel de verf heeft. Voor welke ondergrond je verf zoekt dat wist je natuurlijk zelf al, volgens ons ben je nu dan ook klaar om te gaan shoppen!

Stuur gerust een e-mail naar ons als je meer hulp nodig hebt in het kiezen van de juiste verf. Wij helpen je graag verder!