Kan ik mijn Verfrollers Bewaren?

Verfrollers kun je goed bewaren voor de tijd dat je met een klus bezig bent.

Bewaar grote rollers voor je muurverf gewoon in de emmer gedurende de klus. Na afloop van de klus kan je twee dingen doen, schoonmaken met water, na twee of drie keer kort schoonspoelen zijn ze dan meestal redelijk schoon. Laat het vieze water verdampen en gooi het niet door de gootsteen! Er zit veel schadelijke stoffen in verf, deze horen niet in het milieu. Ook natuur verven horen niet in het water terecht te komen.

Ook kleine rollertjes, zoals die voor lakverf, kan je prima in het blik bewaren zolang je aan het klussen bent. En er is een heel handig tooltje, de rollergrip, dat zeker vieze vingers voorkomt!

oplosmiddel verf natuurlijk

Natuurlijk Oplosmiddel Verf Bial reinigt en verdunt effectiever dan terpentine, het milieuvriendelijke oplosmiddel. Ideaal voor het schoonmaken voor kwasten en verfrollers! BIAL 168 is biologisch afbreekbaar, niet vluchtig, geurarm en niet schadelijk voor de gezondheid en het milieu.

Rollergrip verf

Door de toepassing van het hefboomeffect van de Rollergrip kan je makkelijk verfrollers verwijderen. Deze handige tool is duurzaam geproduceerd en is volledig recyclebaar. De rollergrip is geschikt voor de 6 mm verfbeugel.

Stuur gerust een e-mail naar ons als je meer hulp nodig hebt in het kiezen van de juiste verf. Wij helpen je graag verder!