Kan ik mijn Verfkwast Bewaren?

Dat kan zeker. Handige tips voor verschillende type kwasten.

Je kwasten bewaren tijdens en na het schilderwerk, hoe doe je dat?
Tijdens het schilderwerk kan je je kwast voor verf op waterbasis in het water bewaren. Na afloop van je klus reinig je hem in een beetje water, wat je daarna in een leeg blik gooit. Herhaal dit drie of vier keer en leg de kwast bij voorkeur weg (niet staand wegzetten dus).

Kwasten voor verf op oliebasis behandel je hetzelfde, alleen ipv water doe je er een scheut BIAL 168 op. Dit 100% plantaardige oplosmiddel houdt je kwast soepel tussen de klussen door en ook na afloop van de klus kan je de kwast hier prima in bewaren, ook omdat het niet verdampt. Schraap wel altijd zoveel mogelijk de verfresten uit je kwast in de pot, voor je ze gaat bewaren.

Dat is makkelijk hè, je hoeft nu nooit meer kwasten weg te gooien omdat ze te vies of te hard zijn.

Als je toch een kwast nodig hebt, dan hebben we die natuurlijk wel voor je, net als rollers , en tape, en verf en ….

 

oplosmiddel verf natuurlijk

Natuurlijk Oplosmiddel Verf Bial reinigt en verdunt effectiever dan terpentine, het milieuvriendelijke oplosmiddel. Ideaal voor het schoonmaken voor kwasten en verfrollers! BIAL 168 is biologisch afbreekbaar, niet vluchtig, geurarm en niet schadelijk voor de gezondheid en het milieu.

Stuur gerust een e-mail naar ons als je meer hulp nodig hebt in het kiezen van de juiste verf. Wij helpen je graag verder!