Welke Verfroller Gebruiken?

Ook hier geld dat goedkoop vaak duurkoop is. Maar als je een voorkeur voor een bepaalt type hebt is daar niks mis mee.

De goedkope rollers geven wel vaak veel pluizen af tijdens het schilderwerk. Je roller voor je gaat verven een beetje vochtig maken en uitrollen is een manier om daar minder last van te hebben.

De poolhoogte (dikte) van de rollers bepaalt hoeveel verf deze opneemt, een dikkere pool betekent meer verfopname. Net als met kwasten, geldt ook hier weer, kies de roller die past bij het product wat je gaat verwerken. Er zijn rollers voor muurverf en voor lakverf, maar ook voor b.v hele dunne laksoorten.

Bewaar je roller na gebruik bij voorkeur in het blik of de emmer die je gebruikt. Na afloop van de klus kan je de roller het beste laten drogen en weggooien, dat is minder schadelijk dan hem in de gootsteen uitwassen namelijk. Besef ook hier dat verf niet goed is voor het milieu, ook onze milieuvriendelijkere verf, en niet in het water terecht hoort te komen.

muurverfroller flensburg

Deze professionele Muurverfroller Flensburg van microvezels is geschikt voor alle muurverven op gladde tot lichtruwe ondergronden. Deze anti-spat en pluisvrije roller heeft een hoge verfopname en laat bijna geen structuur na.

verfroller lakvilt 10 cm

Deze Verfroller Lakvilt 10cm is een universeel vilten lakroller die uitermate geschikt is voor oplosmiddelhoudende en watergedragen lakverven. Met dit lakrollertje van top kwaliteit krijg je een superglad en strak eindresultaat.

Stuur gerust een e-mail naar ons als je meer hulp nodig hebt in het kiezen van de juiste verf. Wij helpen je graag verder!