KORT NIEUWS & IN DE MEDIA

1 DECEMBER 2019

green makeover ecocoatings

GREEN MAKE OVER SBS6

Ecocoatings doet mee aan SBS6 in het programma Green Makeover, aflevering 12 (1 december 2019). We hebben, ook namens de SCHILDERS VAN NU,  de muren onder handen genomen met duurzame verf. Natuurlijk. Je ziet ons in de 37e minuut, en nog een keer eerder, hard aan het werk 🙂

23 NOVEMBER 2019

OPEN HUIS TIJDENS IMPACT DAYS

Op 23 November staat van 10:00 tot 16:00 de deur open voor iedereen die meer wil weten over wat, waarom en hoe Ecocoatings onderneemt. Dit alles tijdens de de Impact Days van den Haag. Kom vooral langs om een je te laten inspireren en een bak heerlijke duurzame en fairtrade koffie te drinken.

20 NOVEMBER 2019

onderhoudnl ecocoatings

ONDERHOUDNL IN ZEE MET SCHILDERSVANNU

OnderhoudNL en duurzaamheidsplatform SchildersVanNu slaan de handen ineen. Dat maakten beide partijen gisteravond bekend op het jaarlijkse congres van OnderhoudNL in Nieuwegein. In het voorjaar willen ze met ‘concrete activiteiten’ komen.

ECOCOATINGS

Ecocoatings is een webshop en groothandel in duurzame verfproducten. Naast het feit dat we biobased verven verkopen, denken we in alle vormen na over duurzaamheid en inclusief ondernemen. Zo werken we samen met Made in Moerwijk, en geven we mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans in ons bedrijf. Verder zijn we lid van Happy Planet Proffesionals, een MVO netwerk van kleinere bedrijven. Je kunt bij ons , als enige verfhandel in Nederland ook betalen met United, een circulaire munt die rondgaat in een netwerk van duurzame ondernemers (United Economy).

Wij hebben ons productaanbod zo gemaakt dat er voor elke oplossing een product is!

Naast verfadvies en verkoop, kun je altijd bij ons terecht voor een bak heerlijke fairtrade koffie.