Ondergrond Reinigen voor Lakverf

De verf hecht niet goed aan de ondergrond. Wat kan ik doen? Voordat je gaat schilderen is het belangrijk de ondergrond goed te reinigen, te ontvetten. Doe je dat niet dan kan de verf niet goed hecht. Een goed begin is het halve werk.

Ga sowieso eerst schoonmaken, dus NIET nadat je hebt geschuurd. Als je namelijk eerst gaat schuren, schuur je alle vuiligheid je werk in en heb je kans dat de verf er sneller vanaf komt dan dat je wil.

Ga ook geen ammoniak gebruiken, dat is troep. Gebruik gewoon onze ecologische, biologisch afbreekbare reiniger, beter voor het milieu en je portemonnee, want het is ook nog eens water-verdunbaar. Doe als je reinigt wel even handschoenen aan, ook al is het biologisch afbreekbaar, je nagels worden er erg zacht van.

Je weet nu hoe je het beste je ondergrond met eco100 reiniger kan schoonmaken. Goed begin is het halve werk, je bent dus eigenlijk al halverwege!

ecologische reiniger verf

Ecologische Reiniger / Ontvetter is het beste product voor het reinigen en ontvetten van schilderwerk voordat opnieuw geschilderd wordt. Natuurlijke oppervlak-actieve bestanddelen zorgen voor een verbeterde hechting en daardoor langere levensduur van de nieuwe verflaag. Ook ideaal voor de reguliere reiniging van kozijnen, gevel elementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue, fornuis/oven enz. Verwijdert ook nicotine aanslag.

Stuur gerust een e-mail naar ons als je meer hulp nodig hebt in het kiezen van de juiste verf. Wij helpen je graag verder!