Leem is Puur Natuur op je Muur

Als je een zo natuurlijk mogelijk product wil gebruiken dan is leem een prachtig product, namelijk klei met wat zand en pigmenten. Leem heeft als voordeel dat het een 100% natuurproduct is, het werkt antistatisch, waardoor het ook prima  geschikt is voor mensen die astmatische klachten hebben. En er zijn meer voordelen. Daarnaast is het ook nog eens supermooi!

Leem buffert vocht en warmte, en draagt daardoor bij aan een gezonder binnenklimaat. De luchtkwaliteit op de woon werk en leerplekken in Nederland laat vaak te wensen over. Dit heeft o.a. concentratieverlies, en gezondheidsklachten tot gevolg. De toepassing van Leem is dan ook een toekomstgerichte oplossing die zijn werking al ruimschoots heeft bewezen.

Onze leemstuc en leempleisters, maar ook de leemverf, zijn in 8 basiskleuren te verkrijgen. De basiskleuren zijn onderling met elkaar te mengen. Daardoor krijg je een vrij breed kleurenpalet met mooie aardse tinten.

leem kleuren tpaint

Stuur gerust een e-mail naar ons als je meer meer informatie wilt over het toepassen van leem. Wij helpen je graag verder!